yndruk-stoelshiatsuyndruk stoelshiatsu

yndruk geeft drukpuntmassages bij bedrijven, op evenementen, tijdens congressen, en wordt ingezet bij lange vergaderdagen. yndruk neemt zelf de massagestoel mee, die ingeklapt in een rugzak gemakkelijk te vervoeren is. In een paar tellen is de stoel opgesteld en kan yndruk van start met stoelshiatsu.

Stoelshiatsu is een laagdrempelige ­behandelvorm, waarbij u in een gemakkelijke houding, op een speciaal daarvoor ontworpen stoel, in korte tijd en met kleding aan, kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Bij stoelshiatsu wordt afwisselend met duimen, handpalmen, vingers en onderarmen druk uitgeoefend op de energiebanen in uw rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd, in een goed op elkaar afgestemde volgorde.


Stoelshiatsu is een goeie remedie tegen stress en RSIHet verhoogt het concentratievermogen en draagt op termijn bij aan lager ziekteverzuim. Door regelmatig shiatsu te ontvangen wordt het natuurlijk zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Shiatsu is een massagevorm die is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi en is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie.

De massage is 100% fiscaal aftrekbaar (zie bedrijvenkolom).

 
twitter_48_1