bedrijfs-shiatsu-massageyndruk stoelshiatsu voor regelmatige bedrijfsmassage

Door regelmatige stoelshiatsu op de werkplek, kunnen u en uw werknemers of collega's niet alleen ontspannen en weer vitaliserende energie opdoen, maar bovendien:

kan het voor uw bedrijf kostenbesparing opleveren door een verlaging van het ziekteverzuim. Een zieke werknemer kost gemiddeld 250 euro per dag. Al door 1 ziektedag te voorkomen kan een medewerker bijna een half jaar lang wekelijks een shiatsu-massage ontvangen.


Door uw werknemers of collega's regelmatig in de gelegenheid te stellen, om op de werkplek een massage te ontvangen, zet u zich aantoonbaar in voor hun welzijn. Door de ontspannende en activerende werking, draagt bedrijfsmassage bij aan de produktiviteit van uw team.

Bedrijfsmassage werkt preventief. Met deze vorm van gezondheidmanagement kunnen beginnende klachten worden geconstateerd en behandeld, waardoor de kans op een langdurig ziekteproces verkleind kan worden. Bij klachten die niet behandeld kunnen worden door yndruk, wordt doorverwezen naar de behandelend arts of specialist.

Stoelshiatsu kan eenvoudig op de werkplek worden uitgevoerd en ontvangen.

 
twitter_48_1