stoelshiatsu bij bedrijven in Friesland

Hebben uw medewerkers spanningsklachten door bijvoorbeeld veel in dezelfde houding te werken? Zittend achter een beeldscherm of stuur, of in een staand beroep?

Stoelshiatsu:

Brengt mensen beter in verbinding met hun lichaam, maakt bewust van aanwezige spanning.

Een behandeling vermindert spanning, draagt bij aan werkgeluk en verbetert de vitaliteit.

Meer info over de mogelijkheden van stoelshiatsu bij uw bedrijf of op uw werkplek? Maak een vrijblijvende afspraak via whatsapp: 06 2713 2732

stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een laagdrempelige behandelvorm, waarbij je in een gemakkelijke houding, op een speciaal daarvoor ontworpen ontworpen stoel, in korte tijd en met kleding aan, kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Bij stoelshiatsu wordt afwisselend met duimen, handpalmen, vingers en onderarmen druk uitgeoefend op de energiebanen in je rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd, in een goed op elkaar afgestemde volgorde

bedrijfsmassage

Door regelmatig stoelshiatsu op de werkplek aan te bieden, kunnen u en uw werknemers of collega’s niet alleen ontspannen en weer vitaliserende energie opdoen, maar bovendien:

kan het voor uw bedrijf kostenbesparing opleveren door een verlaging van het ziekteverzuim. Al door 1 ziektedag te voorkomen kan een medewerker bijna een half jaar lang wekelijks een shiatsu-massage ontvangen.

vitaliteitsmanagement

Bedrijfsmassage werkt preventief. Met deze vorm van vitaliteitsmanagement kunnen beginnende klachten worden geconstateerd en behandeld, waardoor de kans op een langdurig ziekteproces verkleind kan worden. Bij klachten die niet behandeld kunnen worden door yndruk, wordt doorverwezen.

Over mij


Aangenaam, ik ben Deborah Tienstra en sinds 2010 ben ik als bedrijfsmasseur werkzaam in Leeuwarden.
Ik fiets met de massagestoel op mijn bakfiets naar mijn opdrachtgevers in Leeuwarden en reis met het openbaar vervoer naar bedrijven in de rest van Friesland.

Bedrijven waar ik momenteel word ingehuurd zijn:

  • Arriva (twee keer per week, vanaf 2018)
  • Provinsje Fryslân (op afspraak)
  • Omrop Fryslân (tweewekelijks vanaf 2023)
  • Fryske Akademy (wekelijks sinds 2010) 

Daarnaast word ik ook bij gelegenheden ingehuurd. Tijdens congressen, intensieve vergaderdagen, bijvoorbeeld als waardering na een periode van veel overwerk of na een reorganisatie. Opdrachtgevers die me incidenteel inhuurden zijn onder andere: CJIB, Wetterskip Fryslân, Gemeente Leeuwarden, Kredietbank Nederland, ING en Kunstkade.

contact

yndruk Stoelshiatsu
Deborah Tienstra

06 2713 2732

info@yndruk.nl

Heeft u vragen? Dan kunt u hieronder uw bericht achterlaten. Wilt u afspreken om de mogelijkheden te bekijken voor stoelmassage binnen uw bedrijf, bel of app me dan gerust op mijn mobiele nummer.

contact: 06 2713 2732

    John Doe